الرئيسيةالرئيسية  اليوميةاليومية  مكتبة الصورمكتبة الصور  پرسشهاي متداولپرسشهاي متداول  جستجوجستجو  ثبت نامثبت نام  ليست اعضاليست اعضا  گروههاي کاربرانگروههاي کاربران  ورودورود  

شاطر | 
 

 آموزش فلش:لرزاندن صفحه

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
amin2000
مدیر انجمن گرافیک
مدیر انجمن گرافیک


تعداد پستها : 15
Registration date : 2007-07-13

پستعنوان: آموزش فلش:لرزاندن صفحه   الخميس أغسطس 23, 2007 2:39 am

سلام
كد زير رو در فيم اول كپي كنيد:
كد:
getURL("javascript:shake_xy(5)","_self");

اگر ميخوايد با زدم يك كليد صفحه بلرزه كد رو به يك باتن اعمال كنيد!
فلش رو اكسپرت كنيد
فايل htnl رو با يك اديتور باز كنيد
بعد كد زير رو در كد هاي صفحه htmlتون وارد كنيدblinksmiley بین <html> و <body> )

كد:
<SCRIPT language=JavaScript1.2>
 function shake_xy(n) {
 if (self.moveBy) {
 for (i = 10; i> 0; i--) {
 for (j = n; j> 0; j--) {
 self.moveBy(0,i);
 self.moveBy(i,0);
 self.moveBy(0,-i);
 self.moveBy(-i,0);
 }
 }
 }
 }
 function shake_x(n) {
 if (self.moveBy) {
 for (i = 10; i> 0; i--) {
 for (j = n; j> 0; j--) {
 self.moveBy(i,0);
 self.moveBy(-i,0);
 }
 }
 }
 }
 function shake_y(n) {
 if (self.moveBy) {
 for (i = 10; i> 0; i--) {
 for (j = n; j> 0; j--) {
 self.moveBy(0,i);
 self.moveBy(0,-i);
 }
 }
 }
 }
 //--></SCRIPT>
سپس صفحه html رو سيو كنيد و اونرو اجرا كنيد!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
 
آموزش فلش:لرزاندن صفحه
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: گـرافیک :: مالتی مدیا و گرافیک سه بعدی :: فــــلش-
پرش به: